Savez Vatikana i UN-a: Arhitekti smrti i propasti


Poziv koji je Papinska akademija znanosti uputila Paulu Erlichu, autoru bestselera "Populacijska bomba", zaista bi trebao probuditi svakog katolika. Iako ta najava zvuči strašno, ona ne iznenađuje vatikanske promatrače. Od trenutka kada je Bergoglio zakoračio u ložu, ovaj je Rimski biskup širom otvorio brončana vrata svetog Petra globalistima i njihovom programu kontrole populacije.

Nije iznenađujuće da je Peter Raven, Ehrlichov suradnik na "Populacijskoj bombi", zaposlen kao službeni član Papinske akademije znanosti. Paul Ehrlich slovi kao ideološki praotac pokreta kontrole populacije. Njegov štićenik, Jeffrey Sachs predstavljen je kao veliki vatikanski stručnjak o svim stvarima vezanima za okoliš i održivi razvoj. Sachsu, koji je inače UN-ov birokrat i bliski savjetnik Georgea Sorosa, dana je trajna pozicija u Vatikanu, a govorio je na 19 vatikanskih konferencija tijekom prve tri godine Franjina papinstva.

Ovaj bizarni i zabrinjavajući savez predviđen je kada sam kao član izaslanstva Heartland Instituta putovala u Rim kako bi prosvjedovala protiv vatikanskog usvajanja ciljeva UN-a o održivom razvoju i Papinog poticaja o zaštiti okoliša - Laudato Si. Na konferenciji za novinare u Rimu 27. travnja 2015., obratila sam se na temu vatikanskog zanosa Erlichom i usvajanja kontrole stanovništva.

Kriza trgovine ljudima iskorištena  je od strane Vatikana kao nešto povezano s klimatskim promjenama. Kao stručnjak za trgovinu ljudima, odmah sam raspoznala lažnu priču globalista za promoviranje i razvijanje svoje lažne krize klimatskih promjena od stvarne pošasti trgovine ljudima. Krivac za prijevaru i neprirodnu, beznačajnu paniku  bio je nitko drugi nego Jeffrey Sachs, koji oponaša taktike zastrašivanja gurua kontrole stanovništva 60-ih godina prošlog stoljeća - Paula Ehrlicha. Ovdje je izvadak mojih primjedbi o Sachsu i Ehrlichu iz Rima od 27. travnja 2015. godine:

"I s kime se Vatikan savjetuje o ovome problemu? Jeffreyem Sachsom, koji je proveo cijelu svoju karijeru dižući uzbunu da je svijet prenapučen i da stopa fertiliteta mora biti smanjena. U stvari, na međunarodnom predavanju 2007. Sachs tvrdi da "mi pucamo po šavovima".    

Sachsova mantra o prenapučenosti usredotočena je na afrički kontinent. On tvrdi da ako bi samo siromašne afričke zemlje smanjile stopu fertiliteta, svijet i Afrika bi ekonomski napredovati.

Takvo raspirivanje straha nije ništa novo. Sachs je stajao na ramenima Paula Ehrlicha, arhitekta "nebo pada" obmane počinjenoj u njegovoj knjizi iz 1968. "Populacijska bomba". Ehrlich je usavršio dizanje uzbuna o prenapučenost novinarskom patkom zloglasnom tezom "Borba za prehranjivanje čitavog čovječanstva je završena. U sedamdesetima stotine milijuna ljudi umrijet će od gladi usprkos do sada pokrenutim programima. U ovom kasnom razdoblju, ništa ne može spriječiti znatan porast u stopi svjetskog mortaliteta." 

U unapređivanju  svoje zamišljene krize, Ehrlich podržava sve vrste drakonskih rješenja za rješavanje ove smišljene nepogode, uključujući stavljanje kontracepcijskih sredstava u sustav opskrbe vodom, prisilni pobačaj, prisilne sterilizacije, nasilno kažnjavanje zemalja koje ne žele provoditi radikalne mjere kontrole populacije. Ehrlichove preporuke također su uključivale kaznene poreze na obitelji koje imaju djecu, i na dječje proizvode, kako bi se "popravio" problem globalne gladi od prenapučenosti.

Ehrlichovo proročanstvo sudnjeg dana  bilo je prevara.

Ipak, kao posljedica Ehrlichove obmane, UN je krenuo pravcem reproduktivnih propisa u svijetu s ciljem smanjenja plodnosti, uključujući kontracepciju, sterilizaciju i pobačaj. Velika laž je uspjela i UN je koristio strah kao priliku za uvođenje pobačaja u svjetski poredak. Raspirivanje panike i straha oružje je represivnih organizacija.

Jeffrey Sachs i dalje širi obmanjujuće bombastične Ehrlichove izjave o prenapučenosti i vrlo prikladno dodaje u taktiku novi strah od klimatskih promjena i trgovine ljudima kako bi opravdali i učvrstili nužnost pobačaja i drugih sterilizacijskih alata za postizanje UN-ovih ciljeva održivog razvoja.

Danas imamo istu  taktiku zastrašivanja, iste igrače, samo su nova zvona za uzbunu. Strategija zastrašivanja katastrofičnim globalnim zatopljenjem, koju je razotkrila znanost, prebacuje se na klimatske promjene, koju je također razotkrila znanost, a zatim na održivi razvoj. Neometano, Ujedinjeni narodi potvrđuju moć nametanja ciljeva svojih elita svijetu pod nazivom „zajedničkih ciljeva održivog razvoja."

"Kakogod, zauvijek ugrađen u birokratsku kulturu UN-a njihovo je poželjno oružje izbora; pobačaj na zahtjev. Iz tog razloga vrlo je zabrinjavajuće da se na papinskoj konferenciji pod nazivom "Oplemeniti čovječanstvo" Vatikan savjetuje s glavnim tajnikom UN-a i Jeffreyem Sachsom kako bi preporučio mjere "održivog razvoja" za koje svi znamo da su: pobačaj, kontracepcija i sterilizacija kako bi riješili navodne klimatske promjene."

Dobro došli na vatikanski Novi svjetski poredak, gdje Kristov namjesnik slavi prodavače panike i arhitekte smrti. Za one koji još uvijek naivno tvrde da Franjo nije svjestan aktivnosti i poziva upućenih Sachsu i Ehrlichu, imajte na umu da je Franjo dijelio intiman govornički podij s Jeffreyem Sachsom, dok mu se osobno zahvalio za njegov rad u Vatikanu te da je Papa također bio domaćin privatnog sastanka sa Sachsom i glavnim tajnikom UN-a Ban Ki Moonom u svom papinskom apartmanu. Teško bi se moglo tvrditi da nije svjestan.



Vrijeme je za uzbunu.

Elizabeth Yore

Primjedbe